A kosár üres
fisotech-8ch-nvr-elolap
fisotech-8ch-full-hd-nvr-hatlap

8 csatornás hálózati rögzítő (NVR-8-1080)

Hálózati rögzítő ip kamerákhoz, 1-8 kamera rögzítése, csatornánként 2,1 megapixeles FULL HD minőségben. CVBS, VGA, HDMI és audió kimenet
Ár:
Fogyasztói ár: 52.000 Ft
Gyártó: Fisotech
Tegye fel kérdését a termékről

Hálózati videórögzítő mely a hálózatban elérhető kamerák ( IP Kamerák ) által továbbított képet rögzíti illetve megtekinthetővé teszi különféle eszközökön. Az elérhető eszközöket automatikusan felismeri és ezzel segíti a beüzemelést.

Egyszerre 1-8 kamera (ONVIF szabványnak megfelelő) jeleit képes, 2,1 megapixel felbontásban feldolgozni. A felvételek tárolásához legfeljebb 3 TB-os wincsesztert tud fogadni, melyet a rögzítő nem tartalmaz. A megfelelő méretet külön kell megvásárolnia, ha ezt nálunk teszi akkor természetesen mi azt beszereljük és kipróbálva kapja meg. Ha Ön már rendelkezik felhasználható wincseszterrel akkor azt is beéítheti, de azt már Önnek kell elvégezni.

A nagy felbontás miatt mi 1 és 2 TB-os wincseszterek ajánlunk.

A berendezés LAN csatlakozással (UTP) köthető a hálózatba.

VGA, HDMI, CVBS és audió kimet segíti a képek megjelenítését, de Windows, MAC operációs rendszert használó asztali számítógépre telepített programmal (pl CMS) is kezelhető. Okostelefonnal (Apple, Android, Symbian, Windows, Blacberry) akár interneten keresztül elérhető a rendszer.

Tulajdonságok:

• 8 csatornás pentaplex, H.264 rögzítő

• Magyar nyelvű, grafikus kezelőfelület

• Max rögzítési képsűrűség:1080P 400fps/D1 400fps

• Csapágyas ventilátor (a normál ventilátorhoz képest

csendesebb működés és hosszabb élettartam)

• „D” osztályú villámvédelem a videójel be- és kimeneteken 6kV-ig

• DVR és PTZ vezérlés USB-s egérrel és távirányítóval

• VGA, LAN ESD-vel szerelve (elektrosztatikus kisülés elleni véd.)

• Max. 2x3 TB SATA HDD

• USB mentési lehetőségek: USB memóriára/USB HDD/USB DVD író

• Mozgásérzékelés és kamera kitakarás érzékelése

• Prealarm, Watch Dog

• Független hálózati hozzáférés: IE böngésző, CMS, Mobil

(Symbian, Android, iPhone, Blackberry, Windows Mobil)

• Helyben történő visszajátszás akár 8 kameráról is egyszerre

• Audió be-/kimenet: max.8 db(kamerafüggő) / 1db

Adatok

 

Tömörítési formátum

H.264

Operációs rendszer

beágyazott Linux operációs rendszer

Rendszer erőforrás

Pentaplex: rögzítés, visszajátszás, távoli betekintés, kimentés, élőkép megtekintés párhuzamosan
8 db ONVIF kamera fogadására alkalmas
túlfeszültség védelem 6kV-ig
1db VGA monitor, 1 db kimenet (BNC, 1.0Vp-p), 1 db HDMI
túlfeszültség védelem 6kV-ig
igen (1024x768/1280x720/1280x1040/1440x900/1920x1080)
ESD védelem

HDMI kimenet

Full HD (1920x1080)

Megjelenítési képsűrűség

400fps

Max. rögzítési képsűrűség

400fps (1080P/2Megapixel/,D1) (Kameránként állítható)

Rögzítési felbontás

1080P /2Megapixel/,D1 (Kameránként állítható)

Képminőség

1-6 szint

Rögzítési mód

kézi/időzített/mozgás és riasztás által indított

Hang be- / kimenet

akár 4 (kamerafüggő) / 1 ki

Audió tömörítés

G.711A

Megjelenítés

teljes képernyős/4/8/9-s képosztásos megjelenítés

Felv. visszajátszás helyben

akár 8 kameráról is egyszerre

Mozgás érzékelés

16x12 területegység kameránként, érzékenységi szint beállítása: 1-6 között

HDD

2db SATA HDD, max. 3TB/db

Kimentési lehetőség

USB memória/USB DVD-RW/USB HDD

Hálózati képátv. formátuma

H.264 kettős stream (audióval)

Ethernet

10/100 Base-T, ESD védelem

Független távoli hozzáférés

IE böngésző, Kliens program, CMS, DirectWebStream, Mobil (Android, Symbian, iPhone, Blackberry, Win Mobile)

Hálózati protokoll

TCP/IP, DHCP/DDNS

Távoli értesítés riasztáskor

igen (e-mail, ftp feltöltés)

Mozgásérzékelés / kitakarás

kameránként állítható

Privát terület

kameránként max. 4db, állítható

Riasztási be- / kimenet

8be/1ki

PTZ vezérlés

csak digitális (kamerafüggő)

Tápellátás

12V DC / 6A

DVR áramfelvétele

2,9A (induláskor) / 1,88A (rögzítés közben)

Működési hőmérséklet

0°C - +55°C

Működési páratartalom

10% - 90%

Méretek [mm]

370(szél.) x 72(mag.) x 300(mély.)

Súly

2,4kg, HDD nélkül

 
Fontos: Csak az ONVIF szabványnak megfelelő kamerákkal használható. Régebbi IP kamerák esetében elképzelhető, hogy nem felelnek meg ennek a szabványnak. Ha meglévő kamerával kívánja használni akkor előzetesen tájékozódjon a kamera leírásában.
Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről. Regisztráció és bejelentkezés után szívesen vesszük az Ön véleményét is.

Rögzítők

DVR

A digitális rögzítők egyik csoportját a DVR-ek, vagyis az ún. stand-alone eszközök képezik. A DVR lényegében stabil operációs rendszerrel rendelkező ipari célszámítógépet jelent. A rögzítés általában merevlemezre történik, de mivel ez nem mindig igény ezért a nélkül is működnek. Kezelőfelületükön elhelyezett gombokkal, vagy távirányítóval működtethetőek. DVR az analóg CCTV rendszerek részét képezi, analóg jelek feldolgozását végzi és a bemeneti csatlakozói is az analóg videotechnikai eszközökre jellemző kivitelűek, ezért az analóg berendezések közé szokták őket sorolni.

A DVR-ek között a 4, 8, 16 csatornásak a jellemző típusok. Ez azt jelenti, hogy ennyi analóg kamera videójeleit képesek fogadni. Az alapján, hogy hány kamerával szeretnénk megfigyelni az adott területet, kiválaszthatjuk a számunkra megfelelő csatornaszámmal rendelkező DVR-t.

A legtöbb DVR rendelkezik Ethernet csatlakozóval, mely biztosítja a vállalati intranetre vagy az internetre történő rácsatlakozást. Ennek segítségével a tulajdonos vagy a felhasználó bárhonnan, bármikor belenézhet a felszerelt kamerák képeibe, akár egy asztali PC, laptop vagy okostelefon segítségével, amelyhez csak megfelelő jogosultságra és sávszélességre, valamint az IP cím ismeretére van szükség.

A DVR-ek fejlett szoftvereik és beállítási módjaik segítségével minden igényt ki tudnak elégíteni, a felhasználó teljesen személyre szabva állíthatja be a működésüket. Mind a rögzített, mind az élő képek megfigyelhetőek a távoli számítógépről is.

A mai fejlettebb DVR-eket már nemcsak videórögzítőként használhatjuk, hanem akár egy nagyobb biztonságtechnikai rendszer központi elemei is lehetnek, összekapcsolhatók például riasztókkal, tűzjelzőkkel vagy beléptető rendszerekkel is.

NVR

Az NVR az IP-hálózaton keresztül érkező, az IP kamerák által digitalizált és tömörített videó adatfolyam (videó stream) képeit fogadja és tárolja. Az NVR-ekből az analóg csatlakozókat teljesen kihagyták és megszűnt a 16, esetleg 32 csatornás rögzítési korlát. Az IP rögzítők hátoldalán már nem találjuk meg a csatornaszámnak megfelelő videócsatlakozót, mindössze egy (esetleg kettő) LAN (hálózati) csatlakozót, ennek ellenére a rögzített csatornák száma jóval magasabb lehet, mint a hagyományos digitális rögzítők esetén. Az IP kamerák akár közvetlenül is, de többnyire hálózati switch-en keresztül kapcsolódnak az NVR-ekhez. A hálózati videó rögzítőknél mind a bemeneten, mind a kimeneten IP-adatok, azaz digitálisan kódolt videó adatfolyamok jelennek meg.

NVR akár több megapixel felbontású kamerák képeit is képes rögzíteni.

Elhelyezése teljesen független lehet a kamerarendszer többi elemétől, azaz a hálózat bármely pontjára tehetjük, akár a megfigyelő szobába, akár a kamerák közelébe, akár a kameráktól távol lévő külön helyiségbe. Az IP hálózat jellegéből adódóan az NVR-nek már nem kell feltétlenül a kamerák, vagy a megfigyelő helyiség közelében elhelyezkednie (bár az ilyen megoldás többnyire nem hátrány), az egyetlen követelmény az, hogy az NVR hálózati csatlakozása megfelelő sávszélességgel rendelkezzen. Ez lehetőséget biztosít arra, hogy a megfigyelő személyzet, diszpécserek, biztonsági őrök ne kerüljenek kapcsolatba a rögzítővel, csupán maguk az illetékes személyek.

Egy CCTV rendszerben a felhasználható NVR-ek száma korlátlan. Ez azt jelenti, hogy egyrészt bármikor tovább bővíthető a rendszer, másrészt akármennyi rögzítőt hozzáilleszthetünk a már meglévőkhöz, pusztán szabad IP hálózati csatlakozási pont, megfelelő sávszélesség és programozás kérdése az egész, további kábelezésre nincs szükség.

Rendeljen most, egyszerűen!

1. Lépés > Válassza ki a kívánt terméket és tegye kosárba egyetlen kattinással

2. Lépés > Ellenőrizze a kosár tartalmát, válasszon szállítási és fizetési módot, töltse ki a vásárlói adatokat majd külde el a rendelést.

3. Lépés > A leadott megrendelését visszaigazoljuk emailben és ezt követően 1-3 munkanapon belül szállítjuk. Munkanapon 14 óráig leadott rendelése már a következő munkanapon kiszállításra kerülhet!


Fontos: A termékek mellett található képek tájékoztató jellegűek, illusztráció céljára szolgálnak ezért a termékek ezektől a valóságban eltérhetnek!

Facebook

Üzemeltető:

NetProfit Bt.

Cim: 2112 Veresegyház, Liszt Ferenc utca 6/A/1.
Telefon: +36 30 967 5315
Email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Adószám: 21936180-2-13

Vevőszolgálat elérhető munkanapokon 9 - 16 óra között. (Kizárólag telefonon illetve emailben)

A webáruház csomagküldő kereskedelmi tevékenységet folytat ezért termékek személyes átvételére illetve előzetes megtekintésére nincs lehetőség.